nyomdalemez | moyou enchanted 05 & princess 07


Az újonnan bemutatott Enchanted kollekció hűen a nevéhez valóban elvarázsolt, mert bár nem akartam ilyen kis különbséggel rendelni újra, kénytelen leszek, mert kell ebből még lemez. Lehet nélküle élni, csak nem érdemes. :D
A lemezek szokás szerint, egy hét alatt érkeztek meg atombiztos csomagolásban és a minőségük kifogástalan, mint mindig :)

Kezdem a hercegnős darabbal, hogy utána sírhassak a gyönyörűségtől az Enchanted felett :D A Princess kollekció legtöbb darabja pici mintákat tartalmaz. Kicsit fura is volt kézhez kapnom, mert mindig teljes körmös mintákat rendelek, most viszont nagyon rákaptam arra, hogy accentként a plaidmintás festésre nyomok egyet-egyet, de eddig csak a Hipster 04-es lemezt használtam erre a célra, arról is nagyjából csak a szarvast, ami valljuk be, nem egy nagy változatosság :D
elérhetőség: NailLand / MoYou | ár: 1965 Ft / £4.99




Az Enchanted meg, édes istenem...! Esküszöm nektek, hogy ez mind közül a kedvenc lemezem, pedig van legalább öt karácsonyi lemezem cukibbnál cukibb mintákat. Egyszerűen nézzetek rá, annyira tökéletes, hogy majdnem elsírom magam tőle lassan :D Itt és itt láthattátok már bevetésen is.

Nézzétek csak a képeket, nem tudok ennél jobban szuperlatívuszokban beszélni - és a jó hír, hogy hamarosan elérhető a NailLandnél is :)
elérhetőség: NailLand / MoYou | ár: 1965 Ft / £4.99






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése