lakkteszt | ilnp sweater weather


Ez az esős, ködös, borongós idő kimeríti számomra a 'sweater weather' fogalmát, ezért elhozom nektek mára ezt a tavaly téli kollekciós ILNP - ami jelenleg ugyan nincs raktáron a Naillandnél, de mindjárt meglátjátok, hogy érdemes lesz rá figyelni.

A kiszerelés-üveg-ecset a szokásos tökéletes. Ezt a kissé gumis tapintatú kupakot még mindig imádom, az üveg annyira szép és elegáns, ráadásképp az ecsetre sem lehet semmi panaszom - kissé vékony, de tökéletesen lehet terelgetni vele a lakkot és nem túl nagy a kisujjamra sem, így a használata praktikus (és jól is van vágva, nincsenek kiálló szálak vagy egyéb hibák).

Előre le kell szögeznem, hogy szín szempontjából nekem ez egy nagyon nehezen megörökíthető lakk. Lakkomlakkom Edina képein olyan, amilyen egyes fényviszonyokban mutatja magát: egy sötét teal - máskor kék, néha zöld, de mindig gyönyörű. Néha olyan, mint az én képeimen lenn - sötét, megalkuvást nem ismerő; néha olyan, mint az alábbi instás képen, néha viszont egyik sem.
Általam készített képen talán itt hasonlít a legjobban a mindennapi önmagára, de mindenképpen érdemes rá élőben vetni egy pillantást ha lehetőségetek adódik rá, mert megéri (és mert tényleg színhű képet keveset találni). 
Nem különleges: holo teal körömlakkot lehet rengeteget látni nüansznyi különbségekkel, de van ebben valami, ami nagyon megszerettette velem magát. Van benne valami mélység (már két rétegnél is, de háromban szeretem a legjobban használni), valami kuckós érzés; a tél ígérete és a késő őszi esték hűvöse... ah, totális szerelem ez a lakk.

Az alábbi képeken három rétegben láthatjátok, gyűrűs- és kisujjamon fedőlakkal, mutató- és középső ujjamon nélküle. A lakk állaga, mint a jelly holoké általában kissé folyós, de még a kezelhető határokon belül - de ha befolyik a körömágyba, akkor nem túl egyszerű kiszedni a holoszilánkok miatt. Érdemes vele emiatt kicsit óvatosan bánni :)
Nem tudtam ennél kevesebbre redukálni a képek számát, így is annyira szép, hogy fájt kitörölnöm a többit :D

Nektek van ehhez hasonló, jóformán megmagyarázhatatlan vonzódásotok egy-egy lakkhoz? Hiába van 5 másik ugyanolyan, ha egyszer ebben van valami különleges <3

elérhető: Nailland | kiszerelés: 12 ml | ár: 3290 Ft









0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése